Tehnologii

Frontier Silicon este furnizorul nr.1 mondial de chip-uri si module pentru radio digital.

Digital Radio

Frontier Silicon este furnizorul nr.1 mondial de chip-uri si module pentru radiouri digitale. La nivel global, solutiile dezvoltate de companie se regasesc in majoritatea aparatelelor radio digitale – portabile, de incinta sau auto, echipand brand-uri celebre: Sony, Philips, Bowers & Wilkins, Grundig, Bose, Harman Kardon, Denon, Pioneer, Panasonic, Yamaha.

Compania ofera clientilor o intreaga gama de solutii pornind de la semiconductorii de baza, pana la module, software si proiectare a platformelor de productie. Avand la dispozitie solutii „la cheie”, furnizate de companie, clientii Frontier Silicon pot lansa pe piata noi modele de radiouri digitale in mai putin de 2 luni de la definitivarea proiectului initial.

Smart Audio

Frontier Silicon este furnizor de varf al solutiilor tehnologice pentru aplicatii in domeniul smart audio, pe o piata ce a inregistrat o evolutie spectaculoasa. Astfel, in 2016 in jur de 70% din noua aparatura audio va beneficia de conectivitate – fata de mai putin de 20% la nivelul anului 2012. Succesul nostru pe aceasta piata se datoreaza experientei si  relatiilor cu clientii din domeniul aparatelor audio de consum, la care se adauga desigur capacitatile tehnice solide din domeniul sistemelor wireless ultra-low power.

Frontier Silicon ofera o gama de produse smart audio, ce permit producatorilor sa vina in intampinarea unei plaje extinse de preferinte de auditie. Streaming-ul in sistemele docking si Bluetooth se numara printre solutiile cele mai simple si avantajoase, permitand redarea audio de pe orice tip de aparat portabil. La capatul celalalt, tehnologia audio wi-fi sincron va oferi publicului larg functiile de redare multi-room si cloud. Directia de dezvoltare a companiei pentru urmatorii doi ani, presupune noi produse ce se vor adresa ambelor categorii, deschizand astfel noi posibilitati atat pentru producatori cat si pentru consumator.

Sistemul smart audio este compus dintr-un set de echipamente hardware si aplicatia mobila UNDOK, care face posibila configurarea si exploatarea acestora in mod flexibil, multi-room, alcatuind un ecosistem integrat compus din desktop-uri, radiouri internet, incinte sau sisteme audio. Aplicatia echipeaza brand-uri globale precum Argon, Goodmans, Hama, Peaq, Pinell, Revo, Roberts, Ruak, Technisat si Tiny Audio.

Capacitatile esentiale ale companiei se regasesc in experienta pe care Frontier Silicon o are in domeniul comunicatiilor wireless, expertiza in zonele de software si hardware, tehnologii si aplicatii cu senzori, servicii cloud-based.

Citeste mai mult